Купи билет

За нас

Cреща с вашите любими автори

Списание 8 НА ЖИВО

   


„Списание 8 НА ЖИВО“ се провежда от 2015 г. два пъти годишно в София, като има и две издания в Бургас и Стара Загора. На него читателите и почитателите на медията имат възможност да чуят на живо автори, лица и приятели на Списание 8, от които черпят ценни практически и духовни знания от различни области. Това е една вълнуваща среща, която всеки път оставя лицата засмени, умовете – обновени и душите – окрилени.

Тазгодишното издание на „Списание 8 НА ЖИВО“ се провежда съвместно от Списание 8 и Софийската опера и балет.

Записи от предходните издания на събитието може да закупите тукА снимките и видеата в раздел „Галерия“ ще ви разкрият настроението и духа на това неповторимо преживяване.


Често поставят Списание 8 в графата „научнопопулярно издание“. Но Осмицата трудно може да бъде сложена в рамка – тя е независима, неoбуздана, смела и предизвикателна. В Списание 8 можете да прочетете едновременно за езотерика и наука, за астрономия и астрология, за видимото и невидимото, за космоса и за извънземните, за пътешествия и природа, за изкуство и общество, за здраве и алтернативна медицина, за древното ни минало и за пророчества за бъдещето. Темите са шарени като народните ни шевици, духът на „8“ е свободолюбив, а призванието й е да буди, да помага на българите да си спомнят кои са, откъде идват и каква е задачата ни като народ.

Съдържание с марката „8“ може да откриете в печатното издание, което излиза ежемесечно, на всяко осмо число; в статиите, които публикуваме ежедневно на интернет и фейсбук страницата ни; в предаванията на живо, които излъчваме в сряда в 20 ч., в spotify; в youtube; в инстаграм; в книгите и документалните филми, които правим.

Ако това, което създаваме, отразява вашия вътрешен мир, ще се радваме да ни подкрепите, за да продължим да вдъхновяваме и да вървим заедно по пътя на доброто, свободата, любовта и светлината.

Сподели събитието с приятели

LinkedIn
Купи билет