Купи билет

Лектори

„Списание 8 НА ЖИВО: Сила за живот“ I 21 октомври 2023 г. I Софийска опера и балет

Лектори на събитието

Ще бъде незабравимо, а понеже отново ще сме в залата на Софийската опера, обстановката ще допринесе за тайнственото преживяване.

Ще пием от мъдростта на ангелите в лекцията на терапевта Нели Конуей, ще чуем за изцелението на болести чрез регресия от писателя и езотерик Христо Нанев, кристалното дете на Варна Дария Тодорова ще ни разкаже за новите светли деца, които са тук да създадат по-красив свят, родовият терапевт Аида Марковска ще поговори подробно защо е нужно да изчистим напълно отношенията си с майка си, за да ни тръгне в живота, д-р Людмила Емилова ще разкрие впечатляващите ползи на плодолечението, с което стотици хора се избавиха от нелечими болести и излишни килограми, а световноизвестният писател и мистик Сал Ракели ще ни представи своята идея за това какво означава да бъдем здрави на всички нива и колко по-красив и пълноценен би бил животът ни тогава. Върхът на магията, по стар осмически обичай, ще сложи Музиката. Николай Иванов – ОМ ще поздрави зрителите с изненадващи звуци, изтъкани от даровитите му ръце в неповторимо съчетание на стилове.


Сега може да избирате между билет за присъствие на живо или за прякото излъчване онлайн. Заповядайте в прекрасната зала на Софийската опера и балет – на място или зад екраните – и станете част от този същински празник на духа! 


Сподели събитието с приятели

LinkedIn
Купи билет