Купи билет

Лектори

„Списание 8 НА ЖИВО“ I 23 март 2024 г. I Софийска опера и балет

Лектори на събитието

Ако и вас ви е грижа за чистотата на съзнанието ви, за допуснатите в него схващания, представи и истини, ви каним да се впуснете в преживяването „Списание 8 НА ЖИВО: Битката за съзнанието“.

Психотерапевтът и дългогодишен изследовател на хипнозата Иво Величков ще разкрие механизмите за контрол на съзнанието и ще ни даде насоки как да изградим защита срещу него, д-р Георги Тодоров за пореден път пред аудиторията на „8“ ще зачекне въпроса за нелепостите в здравеопазването на местно и световно ниво, духовният водач и йога майстор от Индия Ведасара ще ни сподели безценните си знания и съвети как да преобразуваме трите нива на съзнанието и да станем господари на своя ум. Юристът и социолог проф. Иво Христов ще разнищи обречената на гибел стара социална и политическа система, както и възможно ли е някой богат човек да използва технологиите, за да стане безсмъртен. Нутриционистът Слави Славов от здравословен център „Вита Рама“ ще разбули много от заблудите ни за храненето и ще ни даде диета, с чиято помощ да издигнем съзнанието, а Ваджра Теджас (ученик на гуру Йоги Тан) ще извиси честотата в цялата зала с темата за просветлението, с което падат всички воали на заблуди и възприятия и което е път на всеки духовно търсещ човек.

За да бъде изпълнено съзнанието на всички ни с красота, ще се отдадем заедно на музиката, предвождани от маестро Йордан Камджалов, който ще ни окрили и вдъхнови, давайки тон за любими български песни и важни размисли.


Сега може да избирате между билет за присъствие на живо или за прякото излъчване онлайн. Заповядайте в прекрасната зала на Софийската опера и балет – на място или зад екраните – и станете част от този същински празник на духа!

Сподели събитието с приятели

LinkedIn
Купи билет