Купи билет

Условия за плащане


Вие можете да платите, при извършване на поръчка, с дебитна или кредитна карта през виртуалния ПОС терминал на интернет страницата. Това изисква предварително заплащане. След получаване на сумата по поръчката, ще изпратим заявените билети на посочената от Вас ел.поща.

Плащане с банкова карта

Плащане с карта може да се осъществи със следните карти: MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY.

Плащането може да се осъществи само ако картата отговаря на следните условия:
  • Моля, обърнете внимание, че Вашата V PAY или MasterCard Electronic карта ще се приеме само ако е регистрирана за участие в схемите за онлайн автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode.
  • Моля, проверете също така дали Вашата карта е отворена от Вашия издател за транзакции в интернет.
  • Данни на картата, необходими за попълване: номер, дата на валидност, 3-цифрен код за сигурност.
Данните на кредитната карта се въвеждат в сайта на „ОББ“ АД. Като търговец, „Клуб 8“ ООД няма достъп до тези данни.

За идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации Verified by VISA и MasterCard SecureCode. В случай че сте регистрирани от Вашата банка издател в тези схеми за сигурност, на екрана ще се появи страница, където трябва да въведете Вашата автентикационна парола. Транзакцията е успешна, ако има успешна автентикация на клиента (ако е регистриран в схемите за автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode) и получена авторизация. При изрядна транзакция на екрана излиза съобщение за успешно извършена покупка.

Удържането на парите при плащане с карта се извършва в рамките на работния ден.
Транзакционната валута при плащане с карта е български лев (BGN).

Всички такси и комисионни са за сметка на клиента, включително банкови такси.

Сподели събитието с приятели

LinkedIn
Купи билет