Купи билет

Политика за защита на клиентски данни

Съгласно Закона за защита на личните данни потребителят има право на достъп до и поправка на своите лични данни, които е въвел или са станали достояние на „Клуб 8“ ООД при ползването на тази интернет страница.

Приемайки настоящите условия, потребителите, които са въвели своите данни (име, тел.номер, ел.поща), изрично се съгласяват предоставените от тях лични данни да бъдат обработвани от „Клуб 8“ ООД по електронен път при предоставянето на поръчаните стоки и при необходимост от установяване на връзка от служител на „Клуб 8“ ООД.

Личната информация, която потребителят предоставя на „Клуб 8“ ООД с цел получаването на стоки, предлагани от тази интернет страница, е под закрилата нa Закона за защита на личните данни. „Клуб 8“ ООД изрично уведомява, че предоставените от потребителя лични данни не се отстъпват на трети лица за рекламни и промоционални цели. „Клуб 8“ ООД използва предоставената от потребителя информация единствено за да помогне да бъде заявена дадена поръчка или да бъде изпълнена дадена транзакция, да поддържа връзка и уведомява потребителя.

Потребителят няма право да излага или изпраща от или към тази интернет страница каквато и да е незаконна, обидна, клеветническа, неприлична, порнографска или друга информация, която е в нарушение с действащите закони. 

„Клуб 8“ ООД не носи отговорност за каквито и да е щети и загуби, възникнали поради неспазване на настоящите разпоредби.

Интернет страницата използва „бисквитки“ за Ваше удобство и запазване на информацията в процеса на поръчката.

Сподели събитието с приятели

LinkedIn
Купи билет